Frăsari, Pipera Voluntari

+4 0726 328 352

Ne poți suna la orice oră!

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Te așteptăm la o vizionare

Apartamente Disponibile – Facilitați si Preturi

Apartamentele noastre au 2 sau 3 camere si sunt finisate folosind cele mai noi tipuri de materiale disponibile în Romania. Apartamentele de 3 camere au o suprafața construita de aproximativ 100 metri pătrați, iar apartamentele de 2 camere au o suprafața construita de 55 de metri pătrați. Încălzirea în pardoseala, plăcile ceramice tratate antiderapant, vopsitorie lavabila de cea mai buna calitate sau parchet sunt doar câteva dintre facilitățile pe care le veți regăsi. Puteți vedea mai jos detalii despre fiecare apartament în parte.
Dolor sit amet consect fetur adipiscing elit.

Cid Corportate construct

Frasari Residence este un complex rezidential construit de S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L.

Cu o istorie de peste 12 ani in proiecte rezidentiale, CID CORPORATE CONSTRUCT este o companie cu o cifra anuala de afaceri de peste 3 milioane de euro. Proiectele realizate recent le puteti vizualiza AICI sau AICI/

Frasari Residence a fost proiectat ca o solutie rezidentiala pentru zona de Nord a Bucurestiului, in cartierul Pipera, pentru cei care isi doresc un camin cu acces rapid la toate facilitatile oferite de oras dar, in acelasi timp, situati in afara tumultului cotidian.

Apartamentele puse la dispozitie, de 2 sau de 3 camere, dispun de finisaje realizate din cele mai bune materiale, 2 bai, dressing si camera de zi, alaturi de balcoane. Dotarile includ aer conditionat, instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, plus incalzire in pardoseala sau placi ceramice tratate antiderapant.

Locatia aleasa pentru Frasari Residence (aici adresa) inseamna acces rapid la Complexul Baneasa si Mall Promenada, dar si la Supermarketurile din zona. Oferta de scoli, gradinite, restaurante sau sali de fitness din cartierul Pipera este extrem de bogata si veti regasi, practic, ori va intereseaza la maximum 15 minute distanta.

Acces usor si rapid la:

>> Carrefour Express, MegaImage Shop&Go – 3 minute
>> Jollie Ville / Pipera Plaza – 5-10 minute
>> Mall Baneasa si Promenada – 10-15 minute
>> Metrou Pipera – 15 minute
>> Parcul Herastrau – 15 minute
>> Scoli / Gradinite – 5-20 minute

Frasari Residence

Ne puteti contacta oricand la telefon 0726328352

Sau ne puteti scrie la xxx pentru a programa o vizionare

Alegeti calitatea, siguranta si linistea unui proiect rezidential realizat de o companie cu experienta de peste 12 ani in acest domeniu.

APARTAMENTE
ETAJE
+
PARTENERI

Apartamente de 2 si 3 camere

FRăSARI
Residence

apartament-4-camere-cu-gradina-frasari-residence
APART 1, PARTER, 4 CAMERE + GRADINA
APART 3, ETAJ 1, 3 CAMERE
APART 5, ETAJ 2, 3 CAMERE
APART 7, ETAJ 2, 2 CAMERE
APART 2, ETAJ 1, 3 CAMERE
APART 4, ETAJ 1, 2 CAMERE
APART 6, ETAJ 2, 3 CAMERE
MANSARDA - 2 APARTAMENTE