Frăsari, Pipera Voluntari

+4 0726 328 352

Ne poți suna la orice oră!

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Te așteptăm la o vizionare

Frăsari Residence – Apartamentul tău pentru o viață liniștită

Dezvoltator imobiliar cu peste 12 ani de experienta in domeniu.

Cid Corportate construct

Frăsari Residence este un complex rezidențial construit de S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L.

Cu o istorie de peste 12 ani in proiecte rezidențiale, CID CORPORATE CONSTRUCT este o companie cu o cifra anuala de afaceri de peste 5 milioane de euro. Proiectele realizate recent le puteți vizualiza AICI sau AICI

Frăsari Residence a fost proiectat ca o soluție rezidențială pentru zona de Nord a Bucureștiului, în cartierul Pipera, pentru cei care își doresc un cămin cu acces rapid la toate facilitățile oferite de oraș dar, în același timp, situații în afara tumultului cotidian.

Apartamentele puse la dispoziție, de 2 sau de 3 camere, dispun de finisaje realizate din cele mai bune materiale, 2 bai, dressing si camera de zi, alături de balcoane. Dotările includ aer condiționat, instalații electrice si sanitare de ultima generație, plus încălzire în pardoseala sau placi ceramice tratate antiderapant.

Locația aleasa pentru Frăsari Residence (aici adresa) înseamna acces rapid la Complexul Băneasa si Mall Promenada, dar si la Supermarketurile din zona. Oferta de școli, grădinițe, restaurante sau săli de fitness din cartierul Pipera este extrem de bogata si veți regăsi, practic, ori va interesează la maximum 15 minute distanta.

Acces ușor si rapid la:

>> Carrefour Express, MegaImage Shop&Go – 3 minute
>> Jollie Ville / Pipera Plaza – 5 -10 minute
>> Mall Băneasa si Promenada -10 -15 minute
>> Metrou Pipera -15 minute
>> Parcul Herăstrău -15 minute
>> Școli / Grădinițe – 5 – 20 minute

Frăsari Residence

Ne puteți contacta oricând la telefon 0757083240

Sau ne puteți scrie la vanzari@cidconstruct.ro pentru a programa o vizionare

Alegeți calitatea, siguranța si liniștea unui proiect rezidențial realizat de o companie cu experiența de peste 12 ani în acest domeniu.